Nyhetsbrev december 2016 

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BOLMEN 1, ÅRSTA

Brevlåda

Under Januari  kommer styrelse sätta upp en brevlåda, där man kan posta ärenden och förslag till styrelsen. När brevlådan finns installerad så kommer vi att avveckla styrelsetelefonen.

Motioner

Kom ihåg att ni har möjlighet att lämna in motioner till styrelsen inför nästa årsstämma. Det är en möjlighet att påverka föreningens arbete.

Tvättstugor

Tänk på att vi gemensamt ansvarar för att tvättstugorna hålls fräscha. 

Svar från styrelsen

Styrelsens ambition är att svara på medlemmarnas frågor så snabbt som möjligt, men ibland kan det dröja upp till en vecka. Är det en fråga som kräver styrelsebeslut kan det ta längre tid då styrelsen har möte ca 1 gång i månaden. Om man inte fått svar inom en vecka får man gärna påminna oss då det händer att saker kommer emellan och vi missar att svara.

Snöröjning

Trottoarerna på Möckelvägen och Bolmensvägen är kommunens ansvar. Har ni synpunkter så hör gärna av er till stadsdelsförvaltningen. Styrelsen försöker få stadsdelen att ta större ansvar och ju fler som hör av sig desto större påtryckning blir det.

Portar

Tänk på att grus, snö och is kan göra så att porten inte går i lås av sig själv. Se gärna till så att porten verkligen gått i lås. Tack! 

 

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar Styrelsen BrfBolmen1

---

Bostadsrättsföreningen Bolmen1

Kontakt: info@brfbolmen1.se
Org.nr: 769618-3008
Postadress: Brf Bolmen, c/o Wikén, Bolmensvägen 22, 120 50 Årsta
Hemsida: www.brfbolmen1.se