Nyhetsbrev December 2017

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BOLMEN 1, ÅRSTA

Hjälp att komma igång med Nya Tvättstugebokningen

Tisdagen 12/12 kl 19:00-20:00 finns Anna-Carin på plats i "Mangelrummet" mellan Bolmensvägen 2 och 4 där bokningstavlan sitter och svarar på frågor och visar hur man gör med nya bokningssystemet för tvättstugor om man behöver hjälp.
Välkommen dit!

Trapphusrenovering

Efter jul börjar vi med målning av våra trapphus. Det tar 1 1/2 - 2 veckor per trapphus och ska vara klart tills sommaren. Vi kan redan nu märka att anslagstavlor monterats ner.

 Snöröjning

Här kan ni läsa om snöröjning på vägar och trottoarer i ytterstaden, länk. Denna snöröjning ansvarar Stockholm stad för. Felanmäl eventuella brister i stockholms stads snöröjning till .
Snöröjning och halkbekämpning på föreningens mark sköter vår parkförvaltare, Fined.

Avlopp Bolmensvägen 18-22

Under veckan har ett arbete med ett trasigt avlopp under huset B 18-22 påbörjats. I dagsläget är det svårt att avgöra hur omfattande det är. Eventuellt kommer avlopp i andra hus att undersökas under våren för att upptäcka eventuella problem i tid och därmed minska påverkan på de som bor här.

Årsstämma

Är du nyfiken på styrelsens arbete? Framåt mars är det dags får årsstämma och styrelsen är alltid i behov av medlemmar som vill vara med att göra föreningen till den allra bästa. Efter helgerna börjar valberedningens arbete att hitta förslag till en ny styrelse, håll utkik efter information eller skicka ett mail till styrelsen om du är intresserad eller vill nominera någon.

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar styrelsen BrfBolmen1

---

Bostadsrättsföreningen Bolmen1

Kontakt: info@brfbolmen1.se
Org.nr: 769618-3008
Postadress: Brf Bolmen, c/o Wikén, Bolmensvägen 22, 120 50 Årsta
Hemsida: www.brfbolmen1.se