Nyhetsbrev maj 2018

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BOLMEN 1, ÅRSTA

Den nya styrelsen

Det är vi som är den nya styrelsen:

Leo Lingvide - Ordförande
Sven Eriksson - Kassör
Heinz Albrecht - Ledamot
Alexandre Moser- Ledamot
Mona Wadefur - Suppleant
Gastón Prieto - Suppleant

Se längst ner i nyhetsbrevet för en presentation av några av oss i Styrelsen!

Gemensam Gårdsdag

20e maj kl 10 träffas vi föreningsmedlemmar och gör en gemensam insats för vår fina innergård. Kom gärna med förslag om du vet något som vi kan lägga våra gemensamma krafter på. Förra året planterades t.ex. kryddväxter vid våra tre grillplatser.

Containrar

Containrar kommer 18 maj och hämtas på morgonen den 21 maj. De kommer med största sannolikhet att placeras vid Möckelvägen 5 och Bolmensvägen 10 framför garaget (platserna kan dock komma att justeras, se information på hemsidan när det är dags). Elavfall i separata kärl.

ComHem

Som det diskuterades på stämman fanns intresse av att veta vad som händer med tv-leveransen från Comhem. Vi i styrelsen har nu förhandlat fram ett mer förmånligt avtal som kommer löpa ytterligare ett år fram till juni 2019. Vi rekommenderar inte att man binder upp sig under en längre tid då vi under året planerar att se över övriga alternativ för TV-leverans (tex Ownit samt egen antennlösning). Mer information om arbetet kommer allteftersom.

Trapphusrenoveringen

Målarna jobbar på för fullt och är klara med Bolmensvägen, de har påbörjat arbetet nere på Möckelvägen 1-5. Låt oss vara rädda om våra nya fina trapphus :)

 

Presentation 

(fler presentationer följer i kommande nyhetsbrev)

Leo

Hej! Leo Lingvide heter jag, ursprungligen från Gotland men bosatt i Stockholm de senaste 4-5 åren. Flyttade in i föreningen 2016 och gör mitt 2:a år i styrelsen, men första som ordförande. Bor på Bolmensvägen 6 med min sambo och son. Till vardags jobbar jag med energifrågor på Stockholmshem. Ni hittar mig ofta vid gungorna på gården med min son Tyko!

Heinz

Heinz Albrecht heter jag, ursprungligen från Schweiz men hamnade i Sverige 1968. Jag flyttade för många är sedan till Möckelvägen och i samband med den stora ombyggnaden till Bolmensvägen 4. Här bor jag tillsammans med min sambo, har två utflugna barn och tre barnbarn. Jag har varit styrelsemedlem i flera år. Byggnadsingenjör är mitt yrke men jag avslutade mitt arbetsliv för 3 år sedan. Nu har jag gott om tid att utöva mitt stora hobby, båtliv och segling.

Gastón

Hej! Jag heter Gastón Prieto, ursprungligen från Argentina och bosatt i Sverige sedan 2015. I grund och botten har jag en arkitektutbildning men nu pluggar jag till ämneslärare i svenska som andraspråk och japanska vid Stockholms Universitet, samt jobbar deltid som receptionist på ett hotell på Söder. Både jag och min sambo är nya i styrelsen och tycker det är jätteroligt att hjälpa till med styrelsearbetet och vara en del av något större.

---

MVH

Styrelsen BRF Bolmen 1

---

Bostadsrättsföreningen Bolmen 1

Kontakt: info@brfbolmen1.se
Org.nr: 769618-3008
Postadress: Brf Bolmen, c/o Lingvide, Bolmensvägen 6, 120 50 Årsta
Hemsida: www.brfbolmen1.se