Nyhetsbrev februari 2018

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BOLMEN 1, ÅRSTA

Februari 2018

Hej alla i BRF Bolmen 1.
Nedan kommer aktuell info från Styrelsen.


Årsstämma

Datum för årsstämma är den 26:e mars i Årsta folkets hus, sal Ågesta, kl 18-19. Kallelse skickas ut i slutet av februari. Var med och gör din röst hörd.

 

Kandidater till styrelsen

Vi behöver rekrytera styrelseledamöter till Brf Bolmen1. 

Bostadsrättsföreningen behöver en styrelse med en vilja att förvalta och utveckla föreningen, har du kompetens kring fastighetsskötsel, juridik, trädgård eller liknande så är det ett plus.

En förutsättning för låga avgifter är att medlemmar engagerar sig, annars tvingas vi anlita entreprenörer för olika åtaganden som vi annars kan hantera själva.
Ta chansen att vara med och påverka din boendemiljö och bidra.

Vill du ha information från någon i den sittande styrelsen för att bättre förstå vad arbetet innebär så går det bra att kontakta valberedningen eller styrelsen på valberedning@brfbolmen1.se respektive info@brfbolmen1.se.

 

***Tipsa valberedningen om kompetenta och villiga personer eller anmäl ditt eget intresse till valberedning@brfbolmen1.se***

Tack för ditt engagemang!

Motioner

Har du någon idé som du tycker föreningen bör se över? Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast den 18 februari. Skicka e-post till info@brfbolmen1.se eller brev som postas i styrelsens brevlåda utanför Bolmensvägen 10 jämte nyckelboxen på fasaden.

---

MVH

Styrelsen BRF Bolmen 1

Leo, Heinz, Sven, Alexandre, Gastón och Mona

---

Bostadsrättsföreningen Bolmen 1

Kontakt: info@brfbolmen1.se
Org.nr: 769618-3008
Postadress: Brf Bolmen, c/o Lingvide, Bolmensvägen 6, 120 50 Årsta
Hemsida: www.brfbolmen1.se