Nyhetsbrev april 2021 

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BOLMEN 1, ÅRSTA

Hej alla i BRF Bolmen 1! Här kommer aktuell info från styrelsen.

Tvättstugebokning 

Vi har uppdaterat bokningssystemet för tvättstugorna! I bokningstavlorna kan man nu själv ändra sin kod och lägga till en mailadress som man sen kan använda för att logga in istället för ID på portbrickan. 

Se hemsidan för mer info, t.ex. om din kod slutat fungera efter uppgraderingen.  

Gårdsdag söndag 9 maj  

Söndagen den 9 maj bjuder vi in till vårens gårdsdag! Samling kl. 10  vid grillplatsen mellan Möckelvägen 11 och Bolmensvägen 10. Vi hjälps tillsammans åt med vår fina trädgård och gemensamma utrymmen, och vi mottar gärna förslag på saker att ta tag i. Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller avstånd.  

Containrar kommer även finnas på plats (och denna gång med kärl för elektronik), en på Bolmensvägen 10 och en på Möckelvägen 5. Kod kommer senare.  

På eftermiddagen bjuder föreningen på korv med bröd!  

Sist bad vi alla märka cyklar i cykelrummet – och nu är det dags för en rensning även bland cykelställen utomhus.  Därför ber vi er att sätta ett snöre eller annan tydlig märkning på era cyklar/barnvagnar som står utomhus, senast 8 maj.  

Bortstädade cyklar/barnvagnar kommer, enligt lag, förvaras i minst 3 månader innan de slängs. 

Fyll i kontaktuppgifter i Simplekos kundportal  

Vi ber er att gå in i Simplekos kundportal och fylla i era kontaktuppgifter. Detta för att underlätta information vid eventuella nödsituationer.  

Inlogg görs med bank-id här: https://portal.simpleko.se/kundportal/login 

Vid årsskiftet lanserade vår ekonomiska förvaltare Simpleko (tidigare RB Ekonomi) en ny digital plattform. Här kan ni se era avier, ändra aviseringsmetod och se information om er lägenhet, lokaler, och parkeringar. Ni kan även kontakta Simpleko direkt vid frågor om betalning, lägenhetsförteckning etc.  

Extra förråd 

Just nu har vi 4 st extraförråd tillgängliga. Förråden finns på Bolmensvägen 2, 8 och två stycken på Bomensvägen 12. Förråden kostar 76 kr per månad och finns tillgängliga från och med nu. Om du är intresserad skicka oss ett mail.  

Nyheter i korthet 

• Nya tillbehör till grillarna finns nu på plats – glad grillning!  

• Trädgårdsförbättringarna fortsätter med ny jord som lagts ut, vilket ska sätta fart på växtligheten i vår så vi alla kan njuta av vår fina park.  

• Denna vecka genomförs dessutom storstädningar av alla tvättstugor.  

Att tänka på  

• Se gärna till att vika ihop era kartonger, stora som små, när ni återvinner. Annars tar det upp onödigt stor plats i kärlen och de blir överfulla, trots att det egentligen skulle få plats mer.  

• På flera av husen finns växter som slingrar sig uppåt på fasaden. Vi tillåter och uppmuntrar till att ni tar bort växterna när de klättrar kring era egna fönster.  

---

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen BRF Bolmen 1

Andreas, Heinz, Sven, Sophie, Christoffer, David, och Rasmus

Bostadsrättsföreningen Bolmen 1

Kontakt: info@brfbolmen1.se
Org.nr: 769618-3008
Postadress: Styrelsen Brf Bolmen1, Bolmensvägen 10, 120 50 Årsta
Hemsida: www.brfbolmen1.se