Nyhetsbrev April 2022 

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BOLMEN 1, ÅRSTA

Hej alla i BRF Bolmen 1! Här kommer aktuell info från styrelsen. 

Årsstämma 2022 

Föreningsstämman äger rum måndag 2 maj kl. 18.00 på Årsta Folkets Hus i lokalen "Mälaren". Alla boende har fått kallelse och motioner i brevlådan. Årsredovisning läggs upp på hemsidan två veckor innan stämman. 

På stämman behöver vi slutligen anta de nya stadgarna. De stadgar vi har idag är föråldrade och behöver därför bytas ut. På årsstämman 2021 beslutande stämman enhälligt att anta de nya stadgarna.  

Här finns nuvarande stadgar och förslag på nya: http://brfbolmen1.se/?page_id=67&fbclid=IwAR11Ndc4wv8lax-AXEwQjgT6TridbQo9C-uEUxRjSf1zwBDXuaohy3at3oQ  

Valberedning 
Inför årsstämman behövs personer till valberedningen. Valberedningen förbereder sig vanligen genom att fråga föreningens medlemmar om vilka som är intresserade av att åta sig ett styrelseuppdrag exempelvis genom att skriva i föreningens Facebook-grupp eller sätta upp lappar i trapphusen. Valberedningen arbetar sedan utifrån dessa kandidater och sätter samman en styrelse bestående av de namn de tror kan arbeta väl ihop och kan bidra med sina kunskaper. Det är inget tidskrävande uppdrag. Hör gärna av dig till styrelsen för mer information, info@brfbolmen1.se

Gårdsdag och containrar 

Söndagen den 8:e maj är det dags för vårens gårdsdag. I samband med detta beställer vi även in två containrar för att alla ska kunna slänga sina grovsopor och de kommer att stå över helgen 6–9:e maj. Mer information och kod till containerlåsen kommer senare.

Inlogg för bokning av tvätt 

Vi har fått en del mejl om att medlemmar inte kan logga in för att boka tvättidOftast beror detta  att inloggningen man använder är kopplad till en bricka som har blivit avaktiverad. Detta händer om en bricka inte används  ett helt år. Vi vill uppmana alla medlemmar att  och  blippa in sig i porten med eventuella extranycklar som inte används  ofta kommer detta problem inte förekomma lika ofta.

Genom bokningstavlan  Bolmensvägen 4 kan man även bestämma ett eget användarnamn och lösenord. Info finns på hemsidan

 ---

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen BRF Bolmen 1

Andreas, Sven, Sophie, Christoffer, David, Rasmus och Daniel

Bostadsrättsföreningen Bolmen 1

Kontakt: info@brfbolmen1.se
Org.nr: 769618-3008
Postadress: Styrelsen Brf Bolmen1, Bolmensvägen 10, 120 50 Årsta
Hemsida: www.brfbolmen1.se