Nyhetsbrev oktober 2021 

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BOLMEN 1, ÅRSTA

Hej alla i BRF Bolmen 1! Här kommer aktuell info från styrelsen. 

Svenska Störningsjouren 

Föreningen har nu anslutit sig till Svenska Störningsjouren. Vid störningar eller andra trygghetsproblem inom föreningen kontaktar ni deras larmcentral där ni har tillgång till professionell hjälp av deras störningsombudsmän/väktare som skyndsamt kommer på plats.  

 Som alltid gäller hänsyn och respekt till varandra och föreningen har uttalade trivselregler. Vi vill betona att man i största möjliga mån ska kontakta sin granne och påtala störningen. Visas inte hänsyn efter det, kan Svenska Störningsjouren kontaktas.  

Störningsjouren är öppenMåndag-Söndag mellan kl. 20:00-06:00  

Telefonnummer till larmcentralen finns i trapphusen samt i Simplekos kundportal under "Dokument", där du loggar in som boende.  

Viktigt är att om de får in en anmälan och kommer ut behöver den som gjort anmälan släppa in dem i porten, samt att de gärna vill komma in hemma hos er för att kunna uppfatta och bedöma störningen. 

Gårdsdagen

Stort tack till alla som bidrog på gårdsdagen! Vi var ett härligt gäng som rensade upp i trädgården, denna gång mellan Bolmens- och Möckelvägens låga husnummer. Tillsammans gör vi vår förening och park finare och finare. 

Att tänka på

• Under hösten och vintern brukar frågorna om värmen vara flera just för att alla upplever värme på olika sätt. En del fryser, en del tycker det är för varmt. På hemsidan finns information om hur det fungerar med värmen i våra fastigheter, läs mer här 

• När det blir mörkare tänder vi också mer ljus, vilket är mysigt. Kom ihåg att se till att ha en brandvarnare hemma. En bostadsrättsinnehavare ansvarar själv för att brandvarnare finns och fungerar. 

 ---

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen BRF Bolmen 1

Andreas, Sven, Sophie, Christoffer, David, Rasmus och Daniel

Bostadsrättsföreningen Bolmen 1

Kontakt: info@brfbolmen1.se
Org.nr: 769618-3008
Postadress: Styrelsen Brf Bolmen1, Bolmensvägen 10, 120 50 Årsta
Hemsida: www.brfbolmen1.se