Vi behöver bli fler i styrelsen!

Nästa årsstämma kommer äga rum den 9:e maj (kommer på separat kallelse). En punkt på som alltid finns på dagordningen är att utse styrelsen för nästkommande verksamhetsår. Enligt stadgarna behövs minst 3 ledamöter och det är precis vad vi har just nu. 

Som styrelsemedlem har du en aktiv roll i att förvalta, driva frågor som är viktiga för dig och påverka utvecklingen av vår fina Bostadsrättsförening tillsammans med de övriga medlemmarna i styrelsen. 

Du behöver inte besitta några förkunskaper men om du har kunskaper, färdigheter och erfarenheter som du tror skulle kunna vara till nytta för föreningen så är det givetvis bara positivt! 

Exempel på saker som styrelsen arbetat fram de senaste åren är: utökad källsortering, skapandet av ett hobbyrum och tillgängliggörandet av fler parkeringsplatser och förråd samt försäljning av hyresrätter så att vi har kunnat minska våra lån. Toppen!   

  • Föreningen har hjälp med både ekonomisk förvaltare och driftsförvaltning så att styrelsen kan fokusera på att utveckla föreningen.    
  • Utöver att styrelsearbetet är både roligt och lärorikt så är det även en fin CV-merit.  
  • Styrelsemöten sker ca 1 gång i månaden på kvällstid. 
  • Givetvis utgår även ett arvode till styrelsemedlemmarna. 

Anmäl intresse!
Är du intresserad eller har övriga frågor så maila till Styrelsen på info@brfbolmen1.se 

P.S. 
Vi saknar för närvarande en valberedning och söker 2 st personer till det arbetet inför 2024 års stämma. Valberedningens uppdrag är att sondera och intervjua medlemmar som vill delta i styrelsen och föreslå dessa till stämman.  

Hoppfulla hälsningar,
Fredrik, Sven, Sophie och Christoffer i styrelsen