Styrelsen

 

Andreas Karlsson
Ordförande
Jag heter Andreas Karlsson och bor på Bolmensvägen 22. Är utbildad inom ekonomi och som guide. Gillar det mesta som går att göra utomhus, gärna en bit bort. Nu närmast är mina arbetsområden att se över lokaler och utrymmen. Ekonomi och en del pappersarbete finns också med. Jag fick förtroendet att detta år vara ordförande, vilket är både spännande och kul. Som nyinflyttad hoppas jag kunna bidra med nya tankar och erfarenheter från tidigare föreningar.
Min mejladress är: andreas@brfbolmen1.se
Sven Eriksson
Kassör
Hej Sven heter jag och flyttade till föreningen 2012. Bor själv i en tvåa på Möckelvägen 15. Har sedan min första stämma 2013 varit i styrelsen. Från 2014 tog jag över som kassör i föreningen och hållit koll på det ekonomiska vid projekt. En trevlig position då ekonomin är bra. Jag handlägger även ansökningar kring andrahandsuthyrning.
Kommer ursprungligen från Umeå vilken jag lämnade 2010 efter doktorandstudier kring blomningstidsreglering. Tillbringade två år som Postdoc i Norwich, England, och flyttade till Stockholm för jobb som produktutvecklare på Cepheid AB 2011. Jobbar där med framtagning av molekylär diagnostiktester för virus och bakteriesjukdomar. På fritiden tycker jag om att besöka pubarna på Söder och prova nya ölsorter.
Min mejladress är: sven@brfbolmen1.se
Sophie Jansson
Ledamot
Jag heter Sophie och bor på Möckelvägen 11 tillsammans med min sambo. Jag är född och uppvuxen i Stockholm, är utbildad statsvetare, gillar att umgås med vänner och familj, och ett nyfunnet intresse är att vandra! I styrelsen jobbar jag med kommunikation samt trädgård, park & miljö. Vi har en så otroligt fin park så jag ser framemot att förvalta den tillsammans med de som är intresserade i föreningen.
Min mejladress är: sophie@brfbolmen1.se
Christoffer Forbes Schieche
Ledamot
Jag heter Christoffer och har bott på på Möckelvägen 5 sedan 2018. Jag är uppvuxen i Huddinge men bodde efter gymnasiet i Amsterdam, Bryssel och New York tills jag flyttade tillbaka till Sverige 2018. Tidigare har jag studerat och arbetat med dans, koreografi och design men pluggar nu lingvistik och arbetar som amanuens på Stockholms Universitet. När jag inte pluggar lagar jag helst mat, träffar folk och klappar på min katt Tengil.
Mina huvudområden i styrelsen är kommunikation, miljö och trädgård. Jag hoppas att kunna hjälpa till för att vi ska få en trevlig miljö och fin gemenskap inom föreningen.
Min mejladress är: christoffer@brfbolmen1.se
David Lejon
Ledamot
Mitt namn är David Lejon och jag flyttande in på Bolmensvägen 8 i oktober 2018. Jag är född och uppvuxen i Tullinge söder om Stockholm. Just nu jobbar jag med energi och teknikfrågor på HSB Södertörn. Eftersom jag jobbar med fastighetsförvaltning till vardags så kände jag att det skulle vara kul att få vara med och påverka där jag själv bor och förhoppningsvis kunna bidra med den kunskap jag har med mig från mitt dagliga yrke. I styrelsen så ansvarar jag för frågor som rör den fastighetstekniska delen, tex. underhåll, Driftia, felanmälan, entreprenad, renoveringar, ombyggnation, tvättstugor. På fritiden gillar jag att umgås med vänner, hänga runt i klätterhallar eller åka longboard.
Min mejladress är: david@brfbolmen1.se
Fredrik Ulander
Suppleant

Hej! Fredrik heter jag och flyttade in 2021 på Möckelvägen 13. Jag är husarkitekt till yrket med huvudsaklig inriktning på bostäder men har jobbat med allt från att göra kartor åt Esrange till att utreda alternativa migrationsvägar för vattensalamandrar. Kommer ursprungligen från Boden och har flyttat några turer både in- och utrikes. På fritiden gillar jag både fin- och fulsnickeri samt att åka till fjällen för att bli mig själv igen.
Min mejladress är: fredrik@brfbolmen1.se

 

E-post: info@brfbolmen1.se
Org.nr: 769618-3008
Postadress: Styrelsen Brf Bolmen1, Möckelvägen 10, 120 50 Årsta.
Styrelsens brevlåda finns på Bolmensvägen 10 till höger om porten, bredvid nyckelboxen.