Önskemål kring återvinning

Hej kära grannar! Som ni sett har vi utökat återvinning till att inkludera både plast och metall. Vi kommer utöka hämtningen av plast till varje vecka efter det behov vi sett, men vi skulle vilja be er att under den kommande veckan (vecka 7) slänga plast borta vid Vättersvägen då det redan är fullt i våra kärl i husen. 

Vi skulle också vilja be er att vika ihop era kartonger när ni slänger dem i papperskärlen. Om man fyller sin låda med annat papper eller bara slänger lådan som den är, fylls kärlen upp otroligt snabbt. Vi vek ihop ett antal kartonger i båda husen i helgen, vilket frigjorde plats. Så för att vi ska slippa vika ihop allas kartonger så ber vi att var och en viker ihop sin egen. Det tar bara någon minut 🙂

Stort tack! 

Har ni tankar om återvinningen så hör av er till Sophie på sophie@brfbolmen1.se