Gårdsdag 9 maj 2021

Söndagen den 9 maj bjuder vi in till vårens gårdsdag! Samling kl. 10  vid grillplatsen mellan Möckelvägen 11 och Bolmensvägen 10. Vi hjälps tillsammans åt med vår fina trädgård och gemensamma utrymmen, och vi mottar gärna förslag på saker att ta tag i. Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller avstånd. 

Containrar kommer även finnas på plats (och denna gång med kärl för elektronik), en på Bolmensvägen 10 och en på Möckelvägen 5. Kod kommer senare. 

På eftermiddagen bjuder föreningen på korv med bröd! 

Sist bad vi alla märka cyklar i cykelrummet – och nu är det dags för en rensning även bland cykelställen utomhus.  Därför ber vi er att sätta ett snöre eller annan tydlig märkning på era cyklar/barnvagnar som står utomhus, senast 8 maj. 

Bortstädade cyklar/barnvagnar kommer, enligt lag, förvaras i minst 3 månader innan de slängs.

Vid frågor eller förslag på saker till gårdsdagen, kontakta info@brfbolmen1.se

Hälsningar,
Styrelsen